Vyhledávání
Přihlášení autora
Email
Heslo
Registrace


Autoři - Růžička Jan

Jméno:Růžička Jan
Rok narození:1978
E-mail:42@post.cz


Autor o sobě:
Narodil jsem se v roce 1978. Mé dětství mělo předpoklady, přes určité rodinné problémy, býti šťastné - nicméně to tak úplně nebylo. Jako většina nespokojených dětí a teenagerů jsem se spíše litoval, nicméně na ostatní jsem (co si pamatuji) vinu nesvaloval. Spoustu plánů a nedotažených projektů vedlo k tomu, že ryzost mého charakteru dost utrpěla. Sebekriticky nepovažuji mé tehdejší já za vzor pro ostatní. Nastávaly problémy a neúspěchy, jejichž souvislost se svým vnitřním nastavením jsem neviděl nebo spíše odmítal vidět. Vím, že jsem měl velký potenciál posunout se v oblasti duchovna daleko, nicméně má vnitřní čistota s tím nekorespondovala. Nebyl jsem žádný učebnicový lump nebo padouch - pro většinu lidí asi spíše naopak, mé vnitřní nastavení a charakter však nevyhovovaly požadavkům vesmíru, i když to nebylo pro ostatní viditelné... tak jako u mnoho dalších lidí. Problém byl v tom, že jsem nevěděl, co po mně vlastně Vesmír chce. Tak jako to neví, navzdory svému přesvědčení, většina lidí.

Změna nastala 27.1.2012, kdy jsme měli s rodinou autonehodu. Za podivných okolností jsme se srazili s nákladním vlakem a jakýmsi zázrakem jsme všichni přežili, i když stav vozu po nehodě tomu neodpovídal ani zdaleka. Podle pozdějších informací, které se k nám dostaly, policisté, hasiči, ani záchranáři nemohli uvěřit tomu, že jsme tuto nehodu nejen přežili, ale navíc se ze sešrotovaného vraku dokázali dostat ještě před příjezdem sanitky. Bez pár zlomenin se to sice neobešlo, ale vše se zhojilo poměrně rychle. Za dva dny jsme byli z nemocnice doma. Horší to však bylo s psychikou. Tam rekonvalescence trvala poněkud déle. Po nějaké době se však začaly vynořovat souvislosti, které vyústily v můj zvýšený zájem o duchovno a také o numerologii, jelikož datum místo nehody a jiné okolnosti měly zvláštní souvislost s čísly, která mne delší dobu provázely v kombinaci s faktem, že mi v té době bylo 33let a 33dní.

Po několika letech zkoumání a poznávání vznikla tato kniha (...a ve Vesmír věříš???), která má za cíl vysvětlit, proč se nám děje to či ono, jak dosáhnout změny osudu, štěstí či zdraví. Knih na toto téma je jistě mnoho, jsem si ale jistý, že nejprve je třeba POROZUMĚT, a až poté provádět konkrétní léčebné kroky. Jinak bude naše konání zbytečné a budeme pouze rozčarovaní.

Zpět na seznam autorů

Anketa

Jaké byste uvítali edice našeho nakladatelství?
Cestopisy (56601)
Poezie (58345)
Fotografie (56560)
Přírodní medicína (55569)
Komiksy (56375)


Nové knihy

Absolute

A zase ten Charlie

Kvetoucí (k)věty


© 2024 Nová Forma s.r.o.
Publikování a šíření obsahu je bez souhlasu provozovatele zakázáno. | Nová Forma - nakladatelství | www.kniznieshop.cz
Počet návštěv: 8556985