Vyhledávání
Přihlášení autora
Email
Heslo
Registrace


Knihy - Bylinky a rady do každé rodiny na každou nemoc

Bylinky a rady do každé rodiny na každou nemoc
Název:Bylinky a rady do každé rodiny na každou nemoc
Autor:Sládková Zdeňka
Nakladatelství:nová Forma
Rok vydání2011
ŽánrHobby
ISBN978-80-7453-151-4
Počet stran150
Jazykčeský
Vazba měkká – lepená (paperback) obálka 300g křída + laminace
FormátA5 – formát 148x210 mm
Cena172,-
E-shopwww.stahujknihy.cz

Ukázka z knihy
Vilcacora - královna Peruánských léčivých rostlin a Lapacho
Mezi indiány amazonského kmene Ashaninka se od nepaměti traduje legenda o tom, jak zvířecí říše darovala člověku poznání vilcacory ? liánovité rostliny s překvapujícími léčivými vlastnostmi. Ať už legendám věříme či ne, jedno je jisté, jedinečná léčivá rostlina vilcacora skutečně existuje. Celá staletí byly vilcacora a její léčivé účinky západní civilizaci neznámé. Teprve dnes, kdy se snažíme zatěžovat svůj organismus co nejmenším množstvím uměle vyrobených látek, se vilcacora těší stále větší pozornosti. Zájem o vilcacoru, tradiční indiánskou léčivou rostlinu, byl mimo jiné podpořen i zjištěním, že u amazonských indiánských kmenů jsou novotvary /rakovina/ téměř neznámé.
Nejvíce léčivých látek je obsaženo v kůře a v kořenu vilcacory. Proč je vlastně vilcacora tak účinná všude tam, kde i moderní konvenční medicína neví jak dál? Je to proto, že vilcacora obsahuje speciální alkaloid izopteropodin, který má až magickou účinnost v aktivizaci imunitního systému. Právě izopteropodin dokáže opět probrat nečinný a oslabený organizmus k boji proti nemocem, se kterými si už nevěděl rady.
Léčivé účinky vilcacory jsou již potvrzeny mnohými lékaři a další příznivé posudky stále přibývají. Bylo zjištěno, že vilcacora je velice účinná při zánětlivých onemocněních, oparu, astmatu, žaludečních vředech a je zřejmě nezastupitelná při léčbě nádorových onemocnění. Je totiž stále více důkazů o tom, že výsledkem užívání vilcacory je zánik novotvarů a zamezování nekontrolovatelného růstu nádorů.
Vilcacora posiluje totiž, jak bylo již řečeno, imunitní systém organismu a ten se pak stává mnohem odolnější vůči vnějším vlivům, chřipce apod. Chceme-li tedy udržet své tělo v dobré kondici a odolné vůči vnějším škodlivým látkám, jednou z cest jak toho dosáhnout, je dodávat svému tělu vilcacoru, nejlépe v podobě čaje, který si doma sami připravíme.
Čaj z Vilcacory


Zpět na seznam knih

Anketa

Jaké byste uvítali edice našeho nakladatelství?
Cestopisy (55839)
Poezie (57686)
Fotografie (55876)
Přírodní medicína (54959)
Komiksy (55825)


Nové knihy

Absolute

A zase ten Charlie

Kvetoucí (k)věty


© 2024 Nová Forma s.r.o.
Publikování a šíření obsahu je bez souhlasu provozovatele zakázáno. | Nová Forma - nakladatelství | www.kniznieshop.cz
Počet návštěv: 8513248