Vyhledávání
Přihlášení autora
Email
Heslo
Registrace


Knihy - Noční přízrak

Název:Noční přízrak
Autor:Peyrichout Natalie
Rok vydání2013
ŽánrThriller
ISBN978-80-260-4055-2
Počet stran76
Jazykčeština
Vazba měkká – lepená (paperback) obálka 300g křída + laminace
FormátA6 – formát 105x148 mm
Cena92,-
E-shopwww.stahujknihy.cz

Ukázka z knihy
U okna se opět v houpacím křesle kymácela postava. Měla jsem pocit, že se stane něco zvláštního a snažila jsem se pořádně zaostřit, abych všechno viděla. Za houpající se postavou se objevil muž s nožem v ruce, který jí přidržel na krku. Druhou rukou ji chytil za vlasy a odtáhl někam pryč. Ve světle lampy se mi zdálo, že je v okně vidět ženský obličej. Dlouho jsem dům sledovala a doufala, že ještě něco uvidím. Když jsem to chtěla vzdát, rozsvítilo se v místnosti v přízemí, muž zřejmě táhl tu ženu za vlasy celou cestu; z prvního patra až do přízemí! Otevřel dveře a ženu vhodil do místnosti za nimi. Opět se krajinou rozléhal křik. Mráz mi přeběhl po zádech a já zase marně lapala po vzduchu. Jako by mi někdo utahoval šátek kolem krku. Snažila jsem se sevření uvolnit, ale krk jsem měla volný.

Najednou jsem se ocitla ve sklepě. Všechno mě bolelo a cítila jsem studenou zem, na které jsem seděla. Na vrchu schodiště stál u dveří nějaký muž, ale neviděla jsem mu do tváře. Jediné, co jsem viděla, byl nůž, jenž držel v ruce, a ze kterého na zem skapávala krev. Něco zamumlal a zabouchl skřípějící dveře. Podívala jsem se na zem a zjistila, že sedím v kaluži své vlastní krve. Křičela jsem a křičela?

Dál už si jen pamatuju, jak sedím na balkoně, a Marcus se mě snaží uklidnit. Později mi došlo, že se mi to jen zdálo, ale ta představa byla tak opravdová! A co když to byla prosba o pomoc? Během dne tam zajdu, řekla jsem si.

Opět si říkám, proč jen jsem se do toho tehdy pletla?

Ráno odešel Marcus do práce a slíbil, že přijde brzy. Odpoledne jsem se vydala dál po cestě, až jsem došla k domu. Čím blíž jsem byla, tím hůř jsem se cítila. Začala jsem dýchat trhaně, ale pokračovala dál. Šla jsem až oknu, kde se v noci svítilo a odkud jsem viděla muže strkat ženu za jakési dveře. Poohlížela jsem se po něčem, na co bych se postavila, abych viděla do okna, ale mé hledání přerušil nějaký pohyb mezi stromy. Ženská postava.


Zpět na seznam knih

Anketa

Jaké byste uvítali edice našeho nakladatelství?
Cestopisy (55844)
Poezie (57690)
Fotografie (55880)
Přírodní medicína (54961)
Komiksy (55830)


Nové knihy

Absolute

A zase ten Charlie

Kvetoucí (k)věty


© 2024 Nová Forma s.r.o.
Publikování a šíření obsahu je bez souhlasu provozovatele zakázáno. | Nová Forma - nakladatelství | www.kniznieshop.cz
Počet návštěv: 8513439